MyPicture

Ik ben een freelance Drupal / Symfony en PHP ontwikkelaar. Ik kan mezelf echter ook prima redden in het maken van frontend code als HTML(5) / CSS(3) en Javascript (o.a. jQuery en AngularJS). Het omzetten van een bestaand grafisch ontwerp in een frontend theme of template valt daar ook onder. Visual Shapers is mijn bedrijf en ik ben dus een pure ZZP'er. Al sinds 2002 ben in ingeschreven bij KvK, maar pas sinds 2007 ben ik echt zelfstandig en doe opdrachten. Mijn eerste opdracht was een Drupal 4.6 opdracht. Dat was het ontwikkelen van extra functionaliteiten voor een intranet voor Nuplex. Ik kan me herinneren dat ik onder andere met formules van viscositeit bezig was. Op zich heeft dat niets te maken met software engineering, maar ik vond het erg leuk om iets nieuws te leren. Programmeren en ontwikkelen is mijn passie. Drupal en Symofny speelt daar een grote rol in, omdat het zeer complete, robuuste en secure open source systeem zijn. Maar ik laat me niet afschrikken door nieuwe technieken en technologieën. Ik ben zeer leergierig en pak dingen snel op. Denkt u dat ik een geschikte kanditaat ben bij het helpen bij de bouw van uw website, neem dan contact met mij op.

Drupal / Symfony / PHP Ontwikkelaar - Marek Lyczba

Tijdens mijn carrière als ontwikkelaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende technologieën. Maar de onderstaande hebben mij persoonlijk aangesproken en daar heb ik me verder in verdiept.

Drupal / Symfony / PHP ontwikkeling
90%
MySQL
80%
HTML5
80%
CSS3
70%
Javascript / jQuery / AngularJS
70%
2017 - 2019

Kennisnet

Implementatie adviseur en Symfony ontwikklaar

Bij Kennisnet ben ik bezig met implementatie van OSO (Onderwijs Service Onderwijs) OSR (Onderwijsregister) en VVA (Voorziening vroegtijdig aanmelden). Ik heb een Onderwijs Test Tool (OTT) in Symfony ontwikkeld. Dit systeem helpt bij het kwalificeren van Leveranciers van School systemen.

2015 - 2016

RNW - Wereldomroep

Drupal specialist

Bij Radio Nederland Wereldomroep was ik bezig met websites als Justicehub.org, Ivoire Justice, Lovematters, Huna sotak en vele anderen. Er kwamen vele aspecten van Drupal naar voren. Onder andere meertaligheid en multi domain setup. De websites draaien op Acquia hosting als een multi site setup.

2012 - 2014

Achmea studio

Drupal specialist

Bij de studio van Achmea was ik verantwoordelijk voor de bouw en onderhoud van verschillende Drupal websites. De werkzaamheden bestuden uit het ontwikkelen en programmeren van Drupal modules, het maken van frontend code in HTML, CSS en Javascript / jQuery / AngularJS. Ook het onderhoud van de linux ontwikkelservers, het maken van bash scripts behoorde tot mijn werkzaamheden. Voorbeelden van projecten zijn: www.averoachmea.nl, www.interpolis-elektrakeuring.nl, www.pensioenfondsachmea.nl, www.centraalbeheer.nl

2011 - 2012

DigitasLBI (voorheen Lost Boys)

Drupal specialist

Bij DigitasLBI heb ik aan een project gewerkt voor Elsevier Pharma Solutions. Voor deze website heb ik verschillende SOAP koppelingen gemaakt in Drupal.

2008 - 2011

Madcap

Drupal specialist

Bij Madcap heb ik als een freelance Drupal specialist gewerkt. Daar heb ik onder andere aan de website van Natuurmonumenten meegewerkt. Iets waar ik trots op ben. Daarnaast heb ik daar ook performance tests gedaan met jMeter voor verschilldende websites. Daarnaast werkte ik daar ook voor het Open Source project van Kennisnet Mediamosa.

1994 - 1998

Hogere Informatica Opleiding (HIO)

Hogeschool Rotterdam (vroeger HR&O)

Ik heb hier mijn diploma behaald.

Porfolio item

Stichting Pensioenfonds Achmea

Stichting Pensioenfonds Achmea (SPA) is een website gemaakt in Drupal. Dit is een website waar pensioengerechtigden over hun pensioen bij SPA informatie kunnen inwinnen.

Porfolio item

Centraal Beheer premie peiler

De premie peiler tool is een tools voor Centrall Beheer die in AngularJS werd ontwikkeld.

Porfolio item

Interpolis Elektrakeuring

Interpolis Eletrakeuring is bedoeld om de elektrische installaties te laten keuren.

Porfolio item

Natuurmonumenten

De website van Natuurmonumenten is met Drupal gemaakt.

Porfolio item

ASN Bank VDWVM

De website van ASN Bank Voor de Wereld van Morgen is een Drupal project.

Porfolio item

Hoogvliet supermarkt

Het gebaksshop van Hoogvliet supermarkten is een Drupal project.

Porfolio item

Avero Achmea

De corporate website van Avero Achmea. Mijn deel van het project was om de front-end responsive HTML5/CSS3 te maken op basis van een ontwerp.

Porfolio item

Elsevier Pharma Solutions

Voor dit project van Elsevier was ik verantwoordelijk voor de SOAP koppeling tussen Drupal en de login servers.

Porfolio item

Media Mosa

Dit is een Open Source project van SURFnet/Kennisnet. Hiervoor heb ik onder andere aan de ACL laag gewerkt in Drupal.

U kunt contact met mij opnemen door te mailen naar mlyczba apestaartje visualshapers punt com.